Perfekt bil att åka från frisören :)

Nemen den här bilen hade ju varit perfekt att åka i från frisören till bröllopet med sina tärnor. Säkert bra drag i den :)

Frisyrer

Å att välja frisyr har varit svårt. Det finns så mycket och allt är ju vackert. Jag kommer ha ett hårsmycke så har försökt att utgå från det.
Så här ser hårsmycket ut fast mitt har vita stenar istället. Jag tycker verkligen att deras hårmodell har en jättefin frisyr men har tänkt mig liter mer vågit och romantiskt.
Något åt detta hållet kanske, träffade min frisör och hon sa att vi får arbeta upp det och sen får du säga mer eller mindre lockar. Det hoppas jag blir bra :)

Mera bröllopsinsp!

 
 
 
 
 
Härligt glad :)
Alla bilder från http://ruffledblog.com/
 

Randigt!

När jag tittar på alla detaljsaker jag köpt är mycket randigt. Det var inte meningen i början men nu känns det lite som ett tema. Men det känns fint :)
Här är lite exempel på nya saker som är randiga:


Trägafflar och småskedar. Å dessa är ju underbara, nästan så man inte vill att de ska användas.. :)

image description
Godispåsar och papperssugrör.

image description

Snöre!

Men det är väl detaljerna som gör helthetsintrycket samt att det är ju så roligt att samla på...


Blommor!

Om någon vecka ska jag till floristen och bestämma bröllopsbuketten. Självklart har jag massa ider och blommor jag skulle vilja ha med. Men känner att jag kanske borde bestämma ett tema... :)
Här kommer lite buketter som jag gillar.Vilken som är finast är frågan...

Pyssel!

Ikväll har jag pysslat med bordsdekorationerna, temat är litterärtvintage ungefär så alla namnskyltar är på sidor ur kärlekspoesi av svenska författare. Jag har även gjort en orgamiblomma som ska vara på borden. 1 to go 14 kvar :) det var pilligt och ganska svårt men fint resultat!Här kan ni hitta en tutorial om ni vill prova själva! :)
foldingtrees.com/2008/11/kusudama-tutorial-part-1


Rustikt Bröllop på landet!Vackert att ta bröllopsbilder i skogen.


Snygga skor, lite svåra att gå i bara kanske...
Fint med många små ljusslingor i taket .


macarons

Jag är så himla förtjust i Macarons och skulle gärna vilja ha det på bröllopet. Det finns en himla massa varianter och varje bageri gör sina egna nu för tiden :)

Jag hade tänkt att göra egna men alla redskap som behövdes skulle kosta mig en förmögenhet/och plats (Visp, köksvåg, temperaturmätare, färger, skålar mm) och då fanns ju ingen garanti att jag skulle lyckas :)

Så ikväll ska jag göra ett macaronstest. Jag har köpt 4 st macarons från Laduree (22kr st) och 4 st macarons från coop (8 kr st).
Ska bli gott och spännande...image description
Hur fin är inte asken från Laduree... ååå.

image descriptionMan ser i färgerna vilka som är dyra och vilka som är budget... :)

image description


RSS 2.0