Fyndat en specerihylla

Å idag fyndad jag den här specerihyllan/kryddhyllan. Den är inte alls komplett men det gör inget alls. Den ska vara på godis bordet till bröllopet och i de tomma lådorna tänkte jag ställa blommor eller fina saker. Det kommer att passa in i temat på resten av bordet. Den var himla tunga att släpa hem så fler glaslådor hade helt enkelt inte gått. Tur :)


Pynta festlokalen och middagslokalen;)

Att pynta i taket på bröllopslokalen är himla fint. Många köper ballonger och det är jättefint men vi tänkte köra med lite annat pynt.
Nämligen pom poms och honeycomb papperslampor :)
Problemet är att de sista var lite svåra att få tag i så hoppas! De hinne komma innan bröllopet...
Pom poms har man ju sett lite överallt på bröllopsbloggar och jag tycker de är så fina! Man kan göra den hela eller halva också vilket är bra om man vill variera lite. Honeycomb lamporna såg jag kombineras ihop med pom poms i ett sovrum ( tror jag )men hoppas det blir fint på ett bröllop med.


Vackert Charleston bröllop

Älskar alla detaljer i detta bröllop. De långa banden är något jag själv vill ha på min bröllopsbukett.Alfa-pet spel i trä!

Jag har letat ett tag nu efter ett vintage alfapetspel med både träbitar och träställ. Denna kombination var lite svår att hitta men  nu har jag ett i min ägo.

Tanken är att ha det som här på bilden på bröllopet. Istället för små skyltar. Passar perfekt till temat som är romantiskvintage/litteratur.

Och sen efter bröllopet kan vi ha det på landet och spela med :)


köpt idag

Jag har inte pratat så mycket om mitt eget bröllop än, och allt pyssel runt det:) men här kommer i alla fall några bilder från vad jag köpt idag. Det är saker till godisbordet samt bröllopsspets till bröllopsbuketten!
En gammal kaffekvarn som jag fyllt med världens godaste kaffekarameller. Ska stå på godisbordet.

image description
image description

image description

Det här längtar jag efter just nu...


Vackert rustikt bröllop!

Bilder: http://ruffledblog.com/ En annan fantastisk bröllopsblogg, kolla in!


Inbjudan är viktig

Det finns verkligen en massa fina inbjudningskort att välja mellan när man ska gifta sig.
Den stora frågan är, ska man designa dem själv och få dem precis som man vill ha dem eller ska man beställa redan färdigdesignade?
Vi valde det sista och det tog mycket längre tid än vi tänkt oss kan jag säga. Det vara bara genom hjälp av vänner som vi lyckades få ut dem :)
Men de blev jättefina och precis som vi tänkt oss. Så ett tips är om ni vill göra inbjudningarna själva, ant är ni duktiga på designprogram själva annars hitta någon i bekantskapskretsen som är det.
Det är också skönt att ha bestämt temat innan man skickar ut korten så att bröllopet matchar inbjudningarna.  

Här är några av mina favoriter just nu!
Fina!


Tematavla

  • Att hitta ett tema på sitt bröllop kan vara svårt men när ni har bestämmt er så är allt annat så mycket lättare. Ett tips är att göra en tematavla/inspirationstavla Här kommer några favoriter!  


    Bild 1: http://thenouveauromantics.com/


    Så vad är viktigt att ta med på sin tematavla (det är min svenska översättning från engelska :))
  • Färger
  • vill ni ha modernt eller vintage (här kan det vara allt från 1800-tal till 1950-tal)
  • känsla


Man kan också utifrån denna börja tänka på inbjudningar,blommor och kläder.
Temat kanske känns som att det tynger ner allt ibland (när blommorna inte matchar perfekt!!! haha) skippa det då och tänk att personligt är alltid det bästa temat!!


Bröllopsbloggar från USADet finns otroligt många härliga amerikanska bröllopsbloggar att kika in om man ska gifta sig för inspiration. Den stilen jag själv gillar är den romantiska men lite vintagekänsla.

Här kommer mina favorit bloggar just nu:

www.oncewed.com


ruffledblog.com


www.snippetandink.com


http://www.prettychicblog.dk/ Modern Scandinavian Weddings!


Massa helt otroliga bröllop :)


Bröllopsyra!


Nu tänkte jag återuppliva den här bloggen eftersom jag just nu håller på att planera för mitt bröllop i Juli (aaa bara 3 månader kvar!) och behöver dela med mig av alla frågor som finns i mitt huvud.

Samt använda den här bloggen för lite egen inspiration :)


RSS 2.0